Underleverandør

Underleverandør af spåntagende bearbejdning af metaller og plast i København

Konmas ApS er en kompetent underleverandør, som står for kvalitetsarbejde og rettidig levering – hver gang

​Fleksibilitet, minimal fejltolerance og levering til aftalt tid. Leder du efter en underleverandør inden for metalbearbejdning og prototyper med disse kvaliteter, så kontakt Konmas ApS.
Vi har omkring 40 års erfaring med CNC-drejning og CNC-fræsning i både metaller og plast for alle slags kunder, og derfor kan vi tilbyde vores ekspertise i forbindelse med alle former for spåntagende bearbejdning.

Levering til tiden

Det er afgørende for vores kunder, at ordren er klar til aftalt tid og i aftalte kvalitet. Det er lige præcis, hvad du er sikret hos os.

Ud fra dine ønsker, uanset om det er fremstilling af en prototype eller en seriefremstilling på flere tusinde enheder, sørger vi for, at du får præcis den funktionalitet og det design, som passer til enhedens anvendelsesområde

Kompetent sparringspartner

Som kunde hos Konmas ApS får du ikke kun en erfaren samarbejdspartner, men også en kompetent sparringspartner, som kan sikre dig den bedste løsning.

Vi rådgiver gerne omkring mulighederne for dit metal- eller plastemne, så du er velkommen til at trække på vores brancheerfaring både før, under og efter produktion.

Kontakt vores smede- og maskinværksted for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os