Vores opgaver

Vores opgaver – CNC-drejning og CNC-fræsning i København

Al spåntagende bearbejdning i metaller og plast, fra komplicerede enkeltstyksemner til fuldautomatisk 5-akset bearbejdning med stangfremføring.

​På vores smede- og maskinværksted i Valby har vi udstyret og kapaciteten til at udføre alle former for spåntagende bearbejdning inden for CNC-drejning og CNC-fræsning.
Vi er en fleksibel og erfaren underleverandør, som fremstiller alt fra komponenter til elektronikbranchen til værktøj til marinevirksomheder – kort sagt har vi ekspertisen til at være samarbejdspartner for alle typer virksomheder.

Fra én til flere tusinde

På vores moderne CNC-maskiner kan vi udføre spåntagende bearbejdning af både diverse metaller og plast, og vi har kapaciteten og fleksibiliteten til at levere alt fra enkeltstyksproduktion til seriefremstilling af flere tusinde enheder

Udover selve CNC-drejningen eller CNC-fræsningen tilbyder vi også professionel overfladebehandling. Det betyder, at vi kan gøre emnet klar til montering, inden vi leverer det til dig, og derudover kan vi også udføre lettere monteringsopgaver.

Pris og kvalitet

Vi udfører både grovbearbejdning og finmekanik med tolerancer på tusindedele millimeter, og du er altid garanteret et kvalitetsresultat hos os.

Vi står for reel og rimelig priskalkulation med afregning i maskintimer eller efter tilbud. Fortæl os om din opgave eller idé, og så finder vi sammen frem til bearbejdningsmetode, kvalitetsniveau, levering og pris.

Kontakt os og hør mere om hvad vi tilbyder

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os